Επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Η ιστοσελίδα μας www.syllogoi.com από την αρχή της έξαρσης του κορονοϊού ήταν δίπλα σε όλους τους συλλόγους. Άλλες φορές συμβουλευτικά, άλλες καθοδηγητικά και άλλες ενημερωτικά.

Μετά την συνεχή και αδιάλειπτη επικοινωνία με τα υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες φτάνουν επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Τους συλλόγους που ”μάτωσαν” αλλά υπέμειναν, τους συλλόγους που έκλεισαν αλλά άντεξαν.

Τους συντελεστές και εθελοντές που παρέμειναν στο πλάι της παράδοσης που εκπροσωπούν. Όλους εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα είτε υποστηρικτικά είτε χρηματικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο για να μην κλείσουν οριστικά.

Τα αποτελέσματα λοιπόν μετά την συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς ήταν να μας δώσουν έγκυρες πηγές την πολυπόθητη ημερομηνία.

Έτσι λοιπόν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας , θα έχει υπάρξει η αντίστοιχη ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες λειτουργίας των τμημάτων των συλλόγων.

Σε επόμενο άρθρο μας θα ανεβάσουμε το αντίστοιχο υλικό. Υπομονή και σε λίγο όλοι μαζί πάλι θα ανταμώσουμε στα γνωστά μας μέρη!!!

Πηγή: Η ομάδα του syllogoi.com

Σχετικά Άρθρα

Τμήματα Χορού όλων των ηλικιών. Οι εξελίξεις τρέχουν , οι ανακοινώσεις βγαίνουν η μία μετά την άλλη. ...
syllogoi
13 Σεπτεμβρίου 2021
Λέοτο - Περιοχή Πρεσπών Φλώρινας .Χαρακτηριστικός χορός από την περιοχή των Πρεσπών στο νομό ...
syllogoi
12 Σεπτεμβρίου 2021
Τμήματα έως 12 ετών. Για ακόμη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε στα γραφόμενα μας!! Απέναντι στους ...
syllogoi
11 Σεπτεμβρίου 2021