Επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Η ιστοσελίδα μας www.syllogoi.com από την αρχή της έξαρσης του κορονοϊού ήταν δίπλα σε όλους τους συλλόγους. Άλλες φορές συμβουλευτικά, άλλες καθοδηγητικά και άλλες ενημερωτικά.

Μετά την συνεχή και αδιάλειπτη επικοινωνία με τα υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες φτάνουν επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Τους συλλόγους που ”μάτωσαν” αλλά υπέμειναν, τους συλλόγους που έκλεισαν αλλά άντεξαν.

Τους συντελεστές και εθελοντές που παρέμειναν στο πλάι της παράδοσης που εκπροσωπούν. Όλους εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα είτε υποστηρικτικά είτε χρηματικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο για να μην κλείσουν οριστικά.

Τα αποτελέσματα λοιπόν μετά την συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς ήταν να μας δώσουν έγκυρες πηγές την πολυπόθητη ημερομηνία.

Έτσι λοιπόν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας , θα έχει υπάρξει η αντίστοιχη ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες λειτουργίας των τμημάτων των συλλόγων.

Σε επόμενο άρθρο μας θα ανεβάσουμε το αντίστοιχο υλικό. Υπομονή και σε λίγο όλοι μαζί πάλι θα ανταμώσουμε στα γνωστά μας μέρη!!!

Πηγή: Η ομάδα του syllogoi.com

Σχετικά Άρθρα

Πανηγύρια - Θέμα Χρόνου Μετά από έναν μακρύ και δύσκολο χρονικό διάστημα από ότι φαίνεται φτάνουμε ...
syllogoi
7 Μαΐου 2021
Αποκριάτικο Γλέντι Με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας όλων, το αποψινό αποκριάτικο live streaming ...
syllogoi
10 Μαρτίου 2021
Φορεσιά Σπήλαιο Γρεβενών. Εμβληματική φωτογραφία από το Σπήλαιο Γρεβενών, τραβηγμένη τις πρώτες ...
syllogoi
21 Φεβρουαρίου 2021