Επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Η ιστοσελίδα μας www.syllogoi.com από την αρχή της έξαρσης του κορονοϊού ήταν δίπλα σε όλους τους συλλόγους. Άλλες φορές συμβουλευτικά, άλλες καθοδηγητικά και άλλες ενημερωτικά.

Μετά την συνεχή και αδιάλειπτη επικοινωνία με τα υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες φτάνουν επιτέλους ευχάριστα για τους συλλόγους. Τους συλλόγους που ”μάτωσαν” αλλά υπέμειναν, τους συλλόγους που έκλεισαν αλλά άντεξαν.

Τους συντελεστές και εθελοντές που παρέμειναν στο πλάι της παράδοσης που εκπροσωπούν. Όλους εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα είτε υποστηρικτικά είτε χρηματικά είτε με οποιονδήποτε τρόπο για να μην κλείσουν οριστικά.

Τα αποτελέσματα λοιπόν μετά την συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς ήταν να μας δώσουν έγκυρες πηγές την πολυπόθητη ημερομηνία.

Έτσι λοιπόν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας , θα έχει υπάρξει η αντίστοιχη ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες λειτουργίας των τμημάτων των συλλόγων.

Σε επόμενο άρθρο μας θα ανεβάσουμε το αντίστοιχο υλικό. Υπομονή και σε λίγο όλοι μαζί πάλι θα ανταμώσουμε στα γνωστά μας μέρη!!!

Πηγή: Η ομάδα του syllogoi.com

Σχετικά Άρθρα

Ψήφισμα πολιτιστικών συλλόγων. Υπέγραψε το! Μετά τις εξελίξεις και το τέλος του πρώτου lockdown ο ...
syllogoi
9 Νοεμβρίου 2020
Παραδοσιακές Φορεσιές - Anime .Μία εξαιρετικά έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα δημιούργησε η Βάνα Μάντου. O ...
syllogoi
6 Νοεμβρίου 2020
Στήριξη ανθρώπων του πολιτισμού. Σε συνέχεια του προηγούμενου μας άρθρου οι άνθρωποι της τέχνης και ...
syllogoi
26 Οκτωβρίου 2020