Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

11η Γιορτή Μανιταριού

2 Νοεμβρίου 2019- 10:00 - 3 Νοεμβρίου 2019- 23:00

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου, δηλώνει και φέτος το παρόν στην 11η Γιορτή Μανιταριού στο Δάσος Δαδιάς και συμμετέχει ενεργά στη γιορτή του γευστικού αυτού μύκητα, που έχει
γίνει θεσμός για την περιοχή.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο κτήριο του Φορέα Διαχείρισης, στις 10 το πρωί, για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μανιταρογνωσίας από τον Φώτη Παρασκευαίδη και να γευτείτε τις μοναδικές μανιταροσυνταγές του.

Μετά το μανιταρογεύμα θα ακολουθήσει επίδειξη αναζήτησης τρούφας από τον Παύλο Αηδονόπουλο και εισήγηση για τα μανιτάρια του τόπου μας από τον Νίκο Ιακωβίδη.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα συναντηθούμε πάλι στο κτήριο του Φορέα Διαχείρισης για να παρακολουθήσουμε ομιλία από τον Άγγελο Παπαδημητρίου.

Παράλληλα, το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης θα απασχολεί με δημιουργικές δραστηριότητες τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης.

Επίσης, για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν στην ξενάγηση προς το παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών, θα υπάρχει εκπτωτικό εισιτήριο 50%.

Οι δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες θα είναι πολλές και οι προσδοκίες των διοργανωτών μεγάλες, αφού η επιτυχία των προηγούμενων ετών έθεσε ψηλά τον πήχη.

Σας περιμένουμε!

Χώρος Διεξαγωγής

Δαδιά , Φέρρες
Ελλάδα